1390 نوامبر | بیماری داستان قرآن مقاله

» 1390 » نوامبر

سینمای ایران می‌تواند در جذب بازار کشورهای همسایه موفق باشد

• تعداد بازديد:
  • دسته: دسته‌بندی نشده
  • تاريخ: ۰۳ بهمن ۱۳۹۰
  • دیدگاه‌ها خاموش

سینمای ایران با توجه به شاخصه‌های خود می‌تواند در کشورهای همسایه که دارای مشترکات فرهنگی با ایران هستند، به بازار فروش مناسبی دست پیدا کند.

پوران درخشنده، کارگردان سینما، در ارتباط با هفته فرهنگی ایران در باکو گفت: “هفته فرهنگی ایران با نمایش چند فیلم ایرانی از جمله “هیوا”، “باران”، “شمعی در باد”، “اشک سرما”، “یک تکه نان” و … در باکو با استقبال خوبی از سوی مخاطبان و هنردوستان برگزار شد. به گونه‌ای که می‌توان گفت ما به دلیل مشترکات فرهنگی بسیاری که با این مردم داریم می‌توانیم در درازمدت به دستاوردهای فرهنگی بسیار بالایی دست یابیم.”

وی در ادامه افزود: “کشور آذربایجان و شهر باکو که مشترکات فرهنگی و سنتی بسیاری با ایران دارد می‌تواند بازار موفقی برای عرضه تولیدات سینمایی ایران باشد. این کشور دارای شبکه‌های تلویزیونی متعددی است و این شبکه‌ها می‌توانند برای نمایش فیلم‌های ایرانی محل مناسبی باشند. شاید سالن سینما در این شهر کم باشد ولی با یک برنامه‌ریزی صحیح می‌توان تولیدات مشترکی عرضه کرد تا به بازار خوبی برای فروش فیلم‌های ایرانی دست پیدا کنیم.”

درخشنده که همراه رسول ملاقلی‌پور و ناصر شفق در هفته فرهنگی ایران در شهر باکو شرکت کرده بود، درباره دستاوردهای این سفر گفت: “صحبت‌هایی با مسئولان، تهیه‌کنندگان و فیلمسازان این شهر انجام داده‌ایم که در صورت موافقت طرفین کانون فیلمسازی در این شهر ایجاد کنیم و از این طریق توسط کارگردانان و فیلمسازان ایرانی در این شهر آموزش فیلمسازی داشته باشیم. همچنین با کمک این انجمن آثار مشترک سینمایی تولید کنیم.”

وی در ادامه گفت: “کشور آذربایجان بعد از فروپاشی شوروی سابق محل مناسبی است برای سوژه‌های سینمایی است که می‌توان بر اساس همین واقعه قصه‌های جدید و قشنگی نوشت و آثار سینمایی با این مضامین تولید کرد. اماکن مذهبی و بناهای تاریخی و وجود مقبره شخصیت‌های تاریخی از جمله نظامی گنجوی در این شهر می‌تواند سوژه دیگری برای این تولیدات سینمایی باشد. در دو موزه‌ای که در این شهر به نام موزه تئاتر و موزه استقلال وجود دارد، غرفه‌هایی متعلق به ایران است که بسیار دیدنی است و موجب می‌شود ما را بیشتر با این دو کشور از طریق فرهنگی آشنا کند.”

این کارگردان سینما سرمایه‌گذاری همراه با برنامه‌ریزی درست در این کشور را یکی از مهمترین شاخصه‌های ایجاد فضای مشترک برای تقابل فرهنگ این دو کشور دانست و افزود: “حضور پررنگ ایران در بازار فرهنگی این کشور با یک برنامه‌ریزی صحیح و اختصاص بودجه مناسب می‌تواند فرهنگ این دو کشور را که دارای مشترکات بسیاری است به هم نزدیکتر کند. البته بخش خصوصی سینمای ایران نیز می‌تواند با سرمایه‌گذاری فعالیت هنری خود را در این کشور بیشتر کند تا از این طریق بتوانیم آثار سینمایی ایران را در این کشور و دیگر کشورهایی که دارای مشترکات فرهنگی بسیاری با ما هستند نشر و گسترش دهیم.”

ادامــه مـطـلـب

آداب غذاخوردن در اسلام

• تعداد بازديد:
  • دیدگاه‌ها خاموش

آداب غذاخوردن در اسلام

ظروف مناسب برای خوردن و آشامیدن

خوردن و آشامیدن در ظروف طلا ونقره حرام است و در ظرفهای طلا کوب و نقره کوب مکروه است .

خوردن طعام های لذیذ

اسلام خوردن طعام های لذیذ و همچنین دادن این گونه طعام به مردم را خوب می داند، اما باید حلال باشد و در خوردن نیز زیاده روی نشود. زیاده روی در خوردن مثل اسراف است و این اسراف در خوردن، نباید مومن را از عبادات باز دارد، بلکه باید منظور و مقصود فرد از خوردن و آشامیدن کسب نیرو برای عبادت باشد. در احادیث آمده است که در مورد آنچه از مال حلال در دنیا خورده باشید، در آخرت سئوال نخواهد شد و خداوند کریم تر از آن است که از مومن در مورد آنچه از حلال خورده و آشامیده است، سئوال کند.

حضرت عیسی فرمودند: « طعام زیاد و شکم سیر، طراوت صورت را می برد.»

رسول اکرم ص ) فرموده اند که « سیرخوردن طعام، موجب بیماری بَرَص و پیسی می شود» و حضرت امام جعفر صادق (ع ) فرموده اند :  « اگر کسی گوید فلان طعام را خوردم و مرا آزار داد، کفران نعمت الهی است.»

امام موسی کاظم (ع) فرموده اند: « اگر مردم در طعام خوردن میانه رو باشند ، همیشه بدنشان سالم می ماند.»

اسلام اهمیت زیادی به آنچه می خوریم می دهد و طعام حلالی را که وارد بدن ما می شود، مایه پاکی و قوت برای قدم برداشتن در راه خدا می داند و طعام حرام و ناشایست و ناپاک را ویرانگر  می داند. پس بر ماست که علاوه بر اهمیت به کیفیت آنچه می خوریم، به تأثیر آن در بدن ، روح و روانمان بیاندیشیم.

آداب غذاخوردن در اسلام

ادامــه مـطـلـب

به یاد هنر مند فقید مهدی فتحی

• تعداد بازديد:
  • دیدگاه‌ها خاموش
ادامــه مـطـلـب

نکوداشت خسرو شکیبایی در جشنواره

• تعداد بازديد:
  • دیدگاه‌ها خاموش

نکوداشت خسرو شکیبایی در جشنواره
خسرو شکیبایی

در حالی که برپایی نکوداشت ۲ چهره بازیگری در برنامه جشنواره فیلم فجر قرار داشت، «پرویز پرستویی» خواست تا بخش مربوط به خودش منتفی شود اما بخش نکوداشت «خسرو شکیبایی» برگزار می‌‌شود.جشنواره فیلم فجر، بخش نکوداشت «خسرو شکیبایی» بازیگر فقید سینمای ایران را برگزار می‌کند.
خسرو شکیبایی ۲۸ تیر امسال در بیمارستان پارسیان تهران به دلیل سرطان کبد و نارسایی قلبی در ۶۴ سالگی دارفانی را وداع گفت.

ادامــه مـطـلـب

شیطان در تعابیر قرآنی

• تعداد بازديد:
  • دیدگاه‌ها خاموش

شیطان در تعابیر قرآنی

شیطان پرستی 
از موضوعاتی که در قرآن به صورت گسترده مطرح شده است موضوع شیطان است و در این کتاب مقدس مطالب بی نهایت مهمی پیرامون «شیطان» آمده است که هر عاقلی را سخت تکان می دهد و به تامل جدی وا می دارد.

ادامــه مـطـلـب

دو تم زیبای گوشی های موبایل سونی اریکسون

• تعداد بازديد:
  • دیدگاه‌ها خاموش

۲ تم زیبا و دیدنی گوشی های سونی اریکسون با فرمت thm

ادامــه مـطـلـب

آب شفا بخش

• تعداد بازديد:
  • دیدگاه‌ها خاموش

آب شفا بخش

نهج البلاغهاوصاف‌ قرآن‌ در نهج‌البلاغه‌
قرآن‌ ناطق‌، امام‌ امیرالمؤمنین‌ علی‌(ع)، در خطبة‌ ۱۹۸ نهج‌البلاغه‌، بعد از بیان‌ ارزش‌ تقواو ویژگیهای‌ اسلام‌ و بعثت‌ پیامبر(ص)،ارزش‌ و ویژگیهای‌ جامعی‌ را برای‌ قرآن‌برشمرده‌اند که‌ به‌ وضوح‌، گویای‌ راستی‌ و عمومیت‌ و فراگیری‌ مواعظ‌ و امثال‌ و حکم‌قرآن‌ کریم‌ است‌. بی‌ هیچ‌ توضیحی‌، بخشی‌ از بیانات‌ آن‌ حضرت‌ را در ادامه‌ آورده‌ایم‌:

ادامــه مـطـلـب

بیاموزید که احساسات و افکار خود را بپذیرید

• تعداد بازديد:
  • دیدگاه‌ها خاموش

اگر تا به حال در مورد عزت نفس مطالعه‌ای نداشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم این کار را انجام دهید چرا که عزت نفس و خود‌پذیری بسیار به هم شبیه هستند و در عین حال با یکدیگر تفاوت‌های اساسی نیز دارند.
اگر زمانی را برای درک کامل این دو مفهوم اختصاص دهید، ارزشمندترین چیزی را که تابه حال می‌توانستید به‌خودتان تقدیم کنید، دریافت کرده‌اید.

شاید اگر بگوییم پذیرفتن خود، همانطوری که هستید (خود‌پذیری) و احساس خوب در مورد خودتان هنگامی که به توانایی‌های خود اعتماد دارید (عزت نفس)، برای تمام جنبه‌های زندگی‌تان نه تنها در زمان حال، بلکه برای باقی عمرتان، سودمند واقع می‌شود، بزرگنمایی (غلو) نکرده باشیم!

ادامــه مـطـلـب

نیاز = یاد

• تعداد بازديد:
  • تاريخ: ۰۲ بهمن ۱۳۹۰
  • دیدگاه‌ها خاموش

نیاز = یاد

زلیخا

یاد او (۱۰)

در قسمت های اخیر سریال یوسف پیامبر نشان داده می شود که زلیخا برای استجابت دعای خویش پس از ناامید شدن از همه خدایان دروغین و رها شدن از همه تعلقات مادی رو بسوی معبود حقیقی آورده و نور ایمان درونش روشن می گردد. تحلیل این مطلب مجال بیشتری می طلبد اما نقش نیازهای مادی در یاد کردن خداوند متعال یکی از پیام های این اتفاق هست که توضیحات مختصری در همین زمینه را براساس سخنان آیت الله مصباح یزدی در کتاب یاد او با هم می خوانیم.
# نقش نیازهاى مادى و معنوى در یاد کردن خداوند

ادامــه مـطـلـب

با یک توسل نجات یافت

• تعداد بازديد:
  • تاريخ: ۰۲ بهمن ۱۳۹۰
  • دیدگاه‌ها خاموش

با یک توسل چگونه نجات یافت ؟

دعامحمد بن هارون از ابوالحسین بن ابى البغل کاتب نقل کرد که او گفت از طرف منصور بن صالحان کارى به عهده گرفته بودم، بین من و او به واسطه آن کار تیره شد، به طورى که مجبور شدم خود را پنهان کنم ابو منصور پیوسته مرا جستجو مى کرد مدتى هراسان و سرگردان در حال اختفا گذراندم .
در یک شب جمعه تصمیم گرفتم به مقابر قریش حرم مطهر حضرت موسى بن جعفر و امام محمد تقى (علیهما السلام ) بروم . آن شب را در آنجا بسر بردم تا خداوند گشایشى عنایت کند. باران مى آمد، باد هم مى وزید، شب تاریکى بود. وارد حرم شدم . از ابو جعفر متصدى حرم خواهش کردم درها را ببندد و کوشش کند کسى وارد نشود تا با خاطرى آسوده و حضورى قلب عرض نیاز و دعا کنم ، در ضمن از گرفتار شدن به دست اشخاصى که در جستجویم بودند ایمن باشم ، پذیرفت و درها را بست .
شب به نیمه رسید باد و باران آنقدر زیاد بود که رفت و آمد مردم را قطع نمود. من با دلى آکنده از اندوه و اشک جارى دعا مى کردم و زیارت مى نمودم . در این بین یک مرتبه متوجه صداى پائى از طرف قبر مولى موسى بن جعفر (علیه السلام ) شدم . نگاه کرده مردى را دیدم مشغول زیارت است بر آدم و انبیاء اولوالعزم سلام داد. ائمه طاهرین (علیهم السلام ) را زیارت نمود ولى نامى از حجة بن الحسن (روحى فداه ) نبرد. بسیار در شگفت شدم با خود گفتم ممکن است فراموش کرده باشد یا آن جناب را نمى شناسد احتمال نیز دارد که مذهبش همین باشد.

ادامــه مـطـلـب